Hétfő, 2024-05-06, 19:20:48
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » Céhes kedvenc
Céhes kedvenc
elek1977Dátum: Vasárnap, 2023-01-22, 01:57:11 | Üzenet # 1
Vezér-hadnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 534
Állapot: Offline
A céhes kedvenc a következő feltételek teljesülése után lesz elérhető:
  • A céh vezetője legyen minimum 150. szintű
  • A céh vezetője rendelkezzen 100. szintű kedvenccel.
  • A céh rendelkezzen legalább 10 céhtaggal.


A céhes kedvencet a jobb alsó sarokban a céhes kedvenc fülre kattintva érheted el. A céhvezető kiválasztja, hogy a saját kedvencei közül melyik legyen a céhes kedvenc. A kiválasztott kedvencnek legalább 100.szintűnek kell lennie. Vele fogtok a többi céhtársaddal közösen együtt megküzdeni a félelmetes Hidrával.

A céhes kedvenc tulajdonságai a céhben tartózkodó 25 legnagyobb fő tulajdonságértékekkel rendelkező tag tulajdonságai alapján vannak kiszámítva. A tagok tulajdonságai össze vannak adva, és el vannak osztva 10-zel. A céhes kedvenc fő tulajdonságértéke a kiválasztott kedvenc fő tulajdonságértéke lesz.

A céhes kedvenc szintje két tényezőtől függ: Egyrészt a maximális szintje nem lehet nagyobb, mint a 25 legnagyobb fő tulajdonságértékekkel rendelkező tag átlagszintje - a tagok szintjei össze lesznek adva, és el lesznek osztva 25-tel. Másrészt minden céhtag saját maga fejlesztheti az "egyéni" céhes kedvencét a szintkorlátig - kedvenc szint.

Példa:
- kedvenc szint: 150, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 150. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai arányosan csökkentve vannak a maximumhoz képest.
- kedvenc szint: 360, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 360. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai arányosan csökkentve vannak a maximumhoz képest.
- kedvenc szint :384, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 384. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai a maximumon vannak (25 legnagyobb fő tulajdonságértékekkel rendelkező tag tulajdonságai / 10)
- kedvenc szint: 400, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 384. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai a maximumon vannak (25 legnagyobb fő tulajdonságértékekkel rendelkező tag tulajdonságai / 10)
- kedvenc szint: 600, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 384. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai a maximumon vannak (25 legnagyobb fő tulajdonságértékekkel rendelkező tag tulajdonságai / 10)
- kedvenc szint: 601, maximum (= tag 0): 384 -> Ilyen nincs!

Minden céhtag naponta egyszer támadhatja meg a Hidrát a céhes kedvenccel. Ezek a támadások összeadódnak. Ha legyőzitek a Hidrát, akkor elveszíti az egyik fejét és mindenki nagyobb bónuszt fog kapni a titkos küldetéseken. Utána a Hidra több fejjel és sokkal veszélyesebben tér vissza, de nagyobb bónuszt is ad, ha sikerül újra legyőzni. Abban az esetben, ha nem sikerül legyőznötök, akkor szintén elveszít egy fejét, és erőtlenebbé válik, viszont ezzel a titkos küldetésekért járó bónusz is csökkenni fog. A céhes kedvencet hasonlóan fejleszthetik a tagok, ahogy a többi céhes fejlesztést. A céhes kedvenc maximális szintje 600.

Példa:
- Ötfejű Hidrát legyőzitek - A következő nap Hatfejű Hidra lesz belőle és a Titkos küldetés után járó bónusz megemelkedik.
- Ötfejű Hidra túléli - A következő nap Négyfejű Hidra lesz belőle és a Titkos küldetés után járó bónusz lecsökken.

Megjegyzés: Abban az esetben, ha a céhtagok egy adott kasztnál többséget élveznek a céhben, érdemes hasonló kasztú céhes kedvencet kiválasztani a nagyobb hatékonyság érdekében. Például a mágusokból álló céh mágus kedvencet válasszon, mint például Csangaleng (Fény/3).

Megjegyzés: Bármikor meg lehet változtatni a céhes kedvencet.

Megjegyzés: Piros színű szöveg jelzi, ha a kedvenc szint kisebb, mint a maximum (= tag 0).

Megjegyzés: A megvásárolt kedvenc szintek megmaradnak céhváltáskor vagy a céhes kedvenc megváltoztatásakor is.


Egy hatalmas és elátkozott varázsló vagyok én.

Shakes and Fidget Magyarország
https://discord.com/invite/JtEpM6T

Shakes & Fidget Tavern
https://discord.com/invite/s8wB8vfvdk
 
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » Céhes kedvenc
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |