Szombat, 2024-05-18, 20:15:17
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » A kovács
A kovács
elek1977Dátum: Szerda, 2022-03-23, 05:22:54 | Üzenet # 1
Vezér-hadnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 534
Állapot: Offline


Hogy a kovács megnyissa előtted ajtaját, el kell érned a 90. szintet és rendelkezned kell kedvencekkel.Többféle módon is eljuthatsz a kovácshoz. Kattints a városképen a fegyverbolt melletti kemencére, vagy kattints a menüben kétszer a fegyverbolt gombra, vagy a fegyverboltban kattints jobboldalon a kard markolatára (Rejtett tipp).

A kovács négy műveletet végrehajtását kínálja számodra, amelyek vagy nyersanyagba (fém és misztikus kristály) kerülnek, vagy nyersanyagot adnak.
A végrehajtáshoz húzd a tárgyat a hátizsákodból vagy a karakteredről a megfelelő helyre.

Alul láthatod, hogy mennyi fémmel (5) és misztikus kristállyal (6) rendelkezel.

Megjegyzés: A fejlesztett tárgyakat bizonyos mennyiségű fém és kristály nyersanyagért eladhatod a boltokban. A szétszerelés nem eladás!

1. Foglalat fejlesztés / Drágakő kivétele
Ha a tárgyat ide húzod, akkor a kovács egy foglalatot hoz létre a tárgyon, amibe így már drágakövet tudsz építeni. Ha pedig van olyan tárgyad, amire már nincs szükséged, viszont a drágakövet szeretnéd megtartani, itt kiszereltetheted. Ilyenkor a drágakő a leltáradba kerül, a tárgy viszont eltűnik, megsemmisül.Megjegyzés: Ha egy karakterre szerelhető tárgyra viszed az egeret, akkor a kovácsnál megjelenik a foglalat készítésének ára.
Megjegyzés: Úgy is tudsz foglalatot készíteni egy tárgynak, hogy jobb egérgombbal a tárgyra kattintasz és a "Drágakő-foglalat hozzáadása" gombra kattintasz.
Megjegyzés: Úgy is kiszedetheted a drágakövet a tárgyból, hogy a hátizsákodban jobb egérgombbal a tárgyra kattintasz és a "Drágakő kivétele" gombra kattintasz.
Megjegyzés: A harcosok pajzsaiba nem készíthető foglalat.

2. Tulajdonság fejlesztés
Húzd ide a tárgyat és a kovács fejleszti a tárgy tulajdonságértékeit. Egy tárgy maximum 20 alkalommal fejleszthető. A kovácsnál megjelenik a következő fejlesztés ára, valamint ha ráviszed a tárgyra az egeret, láthatod, hogy hányszor lett fejlesztve a tárgyad.Megjegyzés: Úgy is fejlesztheted egy tárgynak a tulajdonságát, hogy jobb egérgombbal a tárgyra kattintasz és a "Tulajdonságok fejlesztése" gombra kattintasz.
Megjegyzés: Úgy is fejlesztheted egy tárgynak a tulajdonságát, hogy a tárgyon a "+" jelere kattintasz, a csúszka segítségével beállítod hányszor akarod fejleszteni a tárgyat, majd az "ok" gombra kattintasz.

3. Szétszerelés
Minden kovácsnak szüksége van nyersanyagra a munkához, a mi esetünkben fémre és misztikus kristályra. A kovács minden nap öt tárgyat szed szét elemekre. A leadott tárgyakért fémet és misztikus kristályt ad neked. Hogy egyes tárgyak mennyi nyersanyagot érnek, nem befolyásolja semmi, az értéküket a véletlen határozza meg.Ha egy tárgyat a kovács szétszerel, akkor eltűnik, megsemmisül.
Megjegyzés: A mágus és felderítő fegyverek szétszedéséért kétszer annyi nyersanyagot kapsz, de a kovács két tárgynak számolja őket.
Megjegyzés: Úgy is szét tudod szereltetni a tárgyat, hogy jobb egérgombbal a tárgyra kattintasz és a "Tárgy szétszerelése" gombra kattintasz.

4. Kinézet megváltoztatása / Rúna csere
Te lehetsz a legdivatosabb hős a játékban! 10 gombáért olyanná alakítja át az epikus tárgyaidat a kovács, amilyenné te akarod! Ha pedig már vannak rúnával rendelkező tárgyaid, itt felcserélheted egymással két tárgynak a rúnáit 20 gombáért. Az epikus tárgyaid kinézetét ezután úgy tudod megváltoztatni, hogy jobb egérgombbal a tárgyra kattintsz és a "Kinézet megváltoztatása" gombra kattintasz.Megjegyzés: Csak olyan epikus tárgyra változtathatod meg a kinézetet, amelyik szerepel az albumodban!
Megjegyzés: Úgy is tudsz rúnákat cserélni, hogy jobb egérgombbal a tárgyra kattintasz és a "rúnák cseréje" gombra kattintasz.


Egy hatalmas és elátkozott varázsló vagyok én.

Shakes and Fidget Magyarország
https://discord.com/invite/JtEpM6T

Shakes & Fidget Tavern
https://discord.com/invite/s8wB8vfvdk
 
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » A kovács
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |