Péntek, 2019-08-23, 16:46:03
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
Reklám

Belépés

Menü

Főoldal » Játékok » Letölthető játékok » Nintendo játékok

Super Mario Brothers

Ki ne ismerné a legendás brooklyni vízvezeték-szerelőt és kalandjait. Megjelenése óta a játék megannyi konzolon megannyi formában és stílusban jelent meg. Itt 1985-ös nintendo változatát próbálhatjátok ki.

A játékban a játékos Mario-t (kétjátékos módban a másik játékost, Luigi-t) irányítja, feladata, hogy a közellenségeket kikerülve vagy legyőzve kiszabadítsa a hercegnőt a Koopa Király fogságából.

Nyolc világon kell végigmenni, mindegyik világ négy pályából áll. A pályákat bizonyos időn belül (általában 300 időegység alatt, 1 időegység valamivel rövidebb egy másodpercnél) kell teljesíteni. A negyedik pálya minden esetben egy vár, amelynek az utolsó termében Mario-nak egy függőhídon álló Bowser-hasonmást kell legyőznie. Ezt úgy teheti meg, hogy megszerzi a híd végén levő fejszét, és elvágja vele a híd tartókötelét. Ezután találkozik a várban raboskodó csiperkeinassal, aki közli vele: „Thank you Mario, but our princess is in another castle.” („Köszönöm, Mario, de a hercegnőnk egy másik várban van.”). Az utolsó világ utolsó pályáján természetesen a valódi Bowser és a hercegnő vár Mario-ra.

Mario hatalmas ugrásokra képes, ellenségeit is leggyakoribb esetben úgy tudja legyőzni, hogy rájuk ugrik. Szakadékok vagy a föld fölött, kőkockák találhatóak. Ezek közül némelyiken egy kérdőjel található, ha ezeket a játékos alulról megüti, különféle varázstárgyak eshetnek ki belőle. Emellett a pályákon csövek is találhatók, ha ezekbe a főhős belebújik, titkos termekbe juthat.

Ha Mario-t megsebesíti egy ellenség, belezuhan egy szakadékba vagy letelik az ideje, újra kell kezdenie a pályát. Ezt egészen annyiszor teheti meg, amíg el nem fogy az összes "élete". Ezután újra kell kezdeni az egész világot.

Letöltés:
Super Mario Brothers (RAR)
Super Mario Brothers (ZIP)

Játék indítása:
1. Nyisd meg a VirtuaNes.exe alkalmazást!
2.  File -> Open (vagy nyomd meg a ctrl+o gombokat)
3. Menj a "Super Mario Brothers" mappába, válaszd ki a "Super Mario Brothers.nes" fájlt és kattints a megnyitás gombra.
(4.) Teljes képernyőhöz nyomd meg az alt+enter gombokat.

Irányítás:
Option -> Controller -> Itt megnézheted, illetve beállíthatod, hogy mely gombokkal szeretnéd irányítani Máriót.


Jó szórakozást!

Helyezés: 5.0/2
Számlálók: 1431 | Hozzáadta:: elek1977 | Szerző: Nintendo Co., Ltd.
Összes hozzászólás: 2
0 Spam
1 NCK  
Nem tudok ugrani :(

0 Spam
2 elek1977  
Z vagy Y és X gombokat tudod használni cselekvésre, valamelyikkel biztos tudsz ugrani.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Reklám


Támogass egy regisztrációval a karakterem fejlődésében. Kattints a képre és ne felejtsd el megerősíteni az e-mail címed!Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |