Vasárnap, 2024-05-05, 19:22:06
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » Playa Games Support (Megújult az ügyfélszolgálat)
Playa Games Support
elek1977Dátum: Kedd, 2023-04-25, 22:47:12 | Üzenet # 1
Vezér-hadnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 534
Állapot: Offline
Jó estét!

Akik még nem tudják vagy nem hallottak róla, a játék ügyfélszolgálata átalakult és a legutóbbi frissítéssel globálisan be lett vezetve, vagyis minden platformon és nyelven elérhető, magyar nyelven is. Remélhetőleg ezzel az új rendszerrel gyorsabban és könnyebben fogtok választ kapni a játékkal kapcsolatos kérdéseitekre, problémáitokra. De hogyan is működik ez?

Az új ügyfélszolgálat ezen az oldalon érhető el: https://playa-games.helpshift.com/hc/hu/

1. Itt találjátok a fejlécet, benne néhány, a játék közösségi oldalaira mutató hivatkozással.
2. Itt tudjátok kiválasztani a nyelvet és a platformot.
3. Itt tudtok rákeresni cikkekre vagy játékkal kapcsolatos dolgokra, például grál, vizi kedvencek, legendás tárgyak, stb.
4. Itt látjátok a leggyakrabban megnyitott cikkeket.
5. Itt tudtok böngészni a kategóriák és cikkek között.
6. Itt találjátok a chatet.

Az oldal segítségével lehetőségetek van önállóan megtalálni a választ a kérdéseitekre, vagy ha ez nem megy, segítséget kérhettek az ügyfélszolgálattól, avagy a "Playa Games Support"-tól. Ehhez kattintsatok a chat ikonra (6.). Meg fog nyílni egy chat ablak, amiben a "Playa Games Support" chatbot üdvözöl titeket és illedelmesen érdeklődik a nyűgötök felől. Elég egyszerűen leírni a kérdést vagy a problémát. Ezután kérni fog néhány adatot, mint név, e-mail cím, játékbeli név, játékvilág url címe, stb. (jelszót nem fog kérni!). Ha ezeket megadtátok, felajánlja, hogy válasszatok egy kategóriát (ezt ki lehet hagyni) és megkér, hogy írjátok le ismét a kérdést vagy problémát. Ha mindent jól csináltatok egy olyan üzenet jelenik meg, mint "A support jegy most továbbításra kerül ..." és kaptok egy jegyazonosítót, amit őrizzetek meg. Ezután helyzettől függően várnotok kell néhány órát vagy többet. Bizonyos esetekben egy "Helper Skelter" nevű chatbot fog válaszolni nektek. Ezután választhattok, hogy meg vagytok-e elégedve a válasszal vagy nem. Ha nem, akkor továbbítva lesz a kérdésetek vagy problémátok egy valós személyhez. Ha meg vagytok elégedve a válasszal, akkor értékeljétek a beszélgetést és küldhettek egy rövid visszajelzést is, és ezzel zárul a beszélgetés.

A chates ügyfélszolgálat a játékban is elérhető és ugyanúgy működik. A játékbeállításokban találjátok a segítség és ügyfélszolgálat fülre, majd a Támogatás gombra kattintva. Vagy kattintsatok a sarokban lévő kérdőjel ikonra, majd a Támogatás gombra.


Egy hatalmas és elátkozott varázsló vagyok én.

Shakes and Fidget Magyarország
https://discord.com/invite/JtEpM6T

Shakes & Fidget Tavern
https://discord.com/invite/s8wB8vfvdk
 
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » Playa Games Support (Megújult az ügyfélszolgálat)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |