Szombat, 2024-05-18, 22:34:52
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » A Dicsőség Csarnoka
A Dicsőség Csarnoka
elek1977Dátum: Szerda, 2022-03-23, 05:55:47 | Üzenet # 1
Vezér-hadnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 534
Állapot: Offline
A Dicsőség Csarnoka - mindenki, aki az adott játékvilágon játszik, itt található.

Alul a keresés mezőbe írd be a játékos vagy a céh nevét és kattints a "nagyító" ikonra. Helyezés szerint is kereshetsz, ha azt szeretnéd tudni, hogy egy adott helyen melyik játékos vagy céh található.

Itt több listát is találsz, amelyek különféle szempontok szerint rangsorolják a játékosokat.

A Hősök fülre kattintva az adott játékvilágon játszó játékosok listájához jutsz. Ha rákattintasz egy névre, akkor megjelenik a játékos karakterlapja.

A Céhek fülre kattintva az adott játékvilágon megalapított céhek listájához jutsz. Ha rákattintasz egy céh névre, akkor megjelenik a céh információs lapja, ahol a céhről vannak adatok feltüntetve. Itt meg is tudod támadni a céhet.

Az Erődök fülre kattintva az erődök dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb erődjei.

A Kedvencek fülre kattintva a kedvencek dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb kedvencei.

Az Alvilág fülre kattintva az alvilági erődök dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb alvilági birodalmai.

A becsületszerzés a következőképp működik.

1. Játékosok között
20 és 200 becsületpont közötti becsületet tudsz szerezni a sikeres támadásokkal. Attól függ, hogy a megtámadott játékos előtted vagy mögötted van-e, és milyen közel van hozzád a listán.
Sikertelen támadás esetén becsületpontot veszítesz. Ha előtted van a listán, akkor 20 becsületpontot, ha mögötted, akkor 100-200 közötti becsületpontot.
Ha túlságosan (950 helyezés) mögötted van a megtámadott játékos, nem kapsz becsületpontot a támadásért.

Megjegyzés: A halványabb színnel jelzett játékosokat nemrég támadtad meg az arénában. Ügyelj arra, hogy senkit se támadj túl gyakran!

2.Céhek között
20 és 200 becsületpont közötti becsületet tudsz szerezni a céhnek a sikeres támadásokkal. Attól függ, hogy a megtámadott céh a te céhed előtt vagy mögött van-e, és milyen közel van a céhedhez a listán.
Sikertelen támadás esetén becsületpontot veszít a céhed. Ha előtted van a listán, akkor 20 becsületpontot, ha mögötted, akkor 100-200 közötti becsületpontot.

Megjegyzés: Nem támadhatsz meg olyan céheket, melyek a te céhedtől 20 helyezéssel távolabb vannak vagy a céhek becsületpontja közötti különbség több, mint 3000.

Megjegyzés: A halványabb színnel jelzett céhek támadás alatt állnak, így nem tudod megtámadni őket.

Megjegyzés: A kék színnel jelzett játékosok a céhtársaid.

Erődök

Minden sikeres erődtámadásért egy becsületpontot kapsz (ellentámadások esetén is).
Csak olyan játékos erődöket tudsz támadni, amelyek a helyezésedtől 50 távolságra vannak. Az ellentámadásokra ez nem vonatkozik. A céhtársaid erődjeit nem támadhatod meg.

Az erőd épületek fejlesztéséért is becsületpontot szerezhetsz. Minden fejlesztés után 10 becsületpontot kapsz.

Fejlesztéspontokat az épületek fejlesztéséért lehet szerezni, de nincs hatással a helyezésedre. Az erőd épület fejlesztéséért 10 pont, a többi épület fejlesztéséért 1 pont szerezhető.

Megjegyzés: A lovagok csarnoka fejlesztéséért nem kapsz becsületpontot és fejlesztés pontot sem.

Kedvencek

Harcolj kedvenceiddel más játékosok kedvencei ellen! Ha nyersz becsületet kapsz, ha veszítesz, becsületet vesztesz.

Megjegyzés: A 'szám' oszlopban a játékosok által birtokolt kedvencek mennyiségét láthatod.

Alvilág

A becsületpont értéke attól függ, hogy mekkora a legnagyobb szintű játékos, akit legyőztél az alvilágban.

A fejlesztés pontot 'a sötétség szíve' épület fejlesztésével tudod növelni.

Megjegyzés: Ha te vagy a legnagyobb szintű játékos az adott játékvilágon, akkor a becsületpontod a saját szintedtől fog függeni, amíg a TOP100-on belül támadsz valakit.

Megjegyzés: Az alvilági dicsőség csarnokban akiknek azonos becsület pontjuk van, az kerül előrébb, akinek erősebb az Őrzője.

Nemzetközi Dicsőség Csarnok
Eléréséhez kattints kétszer a "dicsőség cs." gombra, vagy a Dicsőség csarnokban kattints alul a "föld" ikonra.

Minden nap este 6 órakor (CET - Közép-európai idő szerint) a játékvilágok legjobb céhei és játékosai részt vesznek egy versenyen a nemzetközi koronáért. A folyamat a játékosoknál és a céheknél is megegyezik:

Az új nemzetközi dicsőségcsarnok utolsó helyezettje megküzd az utolsó előtti céhhel/játékossal. Ha az utolsó céh/játékos nyer, akkor helyett cserél az utolsó előttivel és a csatáról jelentést kap mindkét céh/játékos. Abban az esetben ha, az utolsó veszít, csak ő kap jelentést a csatáról és az utolsó előtti helyezett megküzdhet az előtte levő céhhel/játékossal. Ez így megy tovább, amíg lista elejére nem érünk.

Abban az esetben, amikor a harmadik helyezett küzd a második helyezettel, és a harmadik helyezett nyer (és a második helyre kerül), az első helyezettnek értelemszerűen nem kell harcolnia aznap, a helye vitathatatlan marad.

Az eredmények minden szerverre éjfélkor (CET Közép-európai idő szerint) lesznek elküldve és a ranglista frissítve lesz. Ezután az új nemzetközi lista a következő 24 órában elérhető lesz, és megtekinthető a Dicsőség csarnokban.

Abban az esetben, ha a céh vagy játékos elveszíti az első helyet a helyi játékvilágon, az új top céh/játékos automatikusan megkapja a helyét a nemzetközi ranglistán, és legközelebb már ő/ők küzd/küzdenek meg benne.


Egy hatalmas és elátkozott varázsló vagyok én.

Shakes and Fidget Magyarország
https://discord.com/invite/JtEpM6T

Shakes & Fidget Tavern
https://discord.com/invite/s8wB8vfvdk
 
Fórum » Shakes&Fidget - A játék » GY.I.K. » A Dicsőség Csarnoka
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |