Péntek, 2019-08-23, 17:20:44
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Shakes & Fidget - The Adventure » A játékról » Kickstarter kampány - Újabb hírek (A játékról és a Kickstarter dobozról)
Kickstarter kampány - Újabb hírek
elek1977Dátum: Szerda, 2017-10-18, 20:49:10 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 444
Állapot: Offline
Milyen játék lesz a "Shakes & Fidgets - The Adventure"?

A "Shakes & Fidgets - The Adventure" egy 2D-s Point&Click (kattintgatós) kalandjáték. A főszereplőkön és az alapokon kívül semmi köze sincs az ingyenes mobil/böngészős játékhoz. Nem kell ismerned az ingyenes játékot (vagy a régi web képregényt) ahhoz, hogy játssz a kalandjátékkal.
A Point&Click kalandjátékok történeteken alapuló játékok. A király helyek felfedezése, beszélgetés eszelős karakterekkel, és a feladványok megoldásával való továbbjutás mind fontos eleme a jó kalandjátékoknak, mint például a “Monkey Island”, “Day of the Tentacle” vagy “Sam & Max”.A KingArt Games előző kalandjátéka, a The Book of Unwritten Tales 2 is ezt a formulát követi. A "Shakes & Fidget - The Adventure" ennél sokkal gyorsabb és őrületesebb lesz!

Ha még mindig nem vagy biztos, hogy mit is jelent a játékmenet ebből a szempontból, tekintsd meg >>ezt a videót<<. Ebből betekintést nyerhetsz a Point&Click kalandjátékok történelmébe.Kicsoda Shakes és Fidget?

Shakes és Fidget a két főszereplője a “Shakes & Fidget” című web képregénynek, amit Marvin Clifford és Oskar Pannier készített. A képregény paródiája számos fantasy és MMO alkotásnak és böngészős játékként megjelent 2009-ben."Mi mindig is szerettük a képregényeket, és hisszük, hogy a Point&Click játék egy nagyszerű módja lenne annak, hogy felfedezzük a világot és a karaktereket úgy, ahogy a böngészős játékban nem tudjuk." - írták a Kickstarter oldalon.


The Exclusive Kickstarter Box - Az exkluzív Kickstarter doboz

Sok kérdés érkezett erről a dobozról a készítők felé.
"Komolyan vesszük a játékdobozainkat, mert szeretnénk, hogy jól mutasson a polcotokon. Olyan dolgokkal is megpróbáljuk megtölteni, amit tényleg akartok!"

Példaként itt vannak az előző KingArt játékok dobozai.Ami a "Shakes & Fidgets - The Adventure" játékot illeti, mindent megtesznek azért, hogy a legklasszabb dobozt állítsák elő a támogatóknak.


GY.I.K. frissítés

Ha a Kickstarterből származó pénz csak a költségvetés egy töredéke, akkor miért kellett a Kickstarter kampánnyal kezdeni?A Point&Click kalandjátékok készítése elég kockázatos. Bár tudjuk, hogy mit csinálunk, de maga a műfaj többé nem olyan kiemelkedő vagy jelenlévő, mint évekkel ezelőtt. A projekt finanszírozása anélkül, hogy biztosak lennénk benne, hogy az emberek valóban akarják ezt a játékot, egy nagyon rossz döntés lenne.
A Kickstarter egy erős embertömeget biztosít számunkra, akiket nem csak érdekel a játék, hanem akár fizetnek is pluszba érte. Éppen ezért készek vagyunk jobbá tenni a játékot, miközben tudjuk, hogy van egy közösség, ami várja.

További kérdéseket és válaszokat a Kickstarter kampány - GY. I. K. témában olvashattok.
 
Fórum » Shakes & Fidget - The Adventure » A játékról » Kickstarter kampány - Újabb hírek (A játékról és a Kickstarter dobozról)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |