Szerda, 2020-01-22, 12:13:57
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Kalózbarlang (Rang és barátlista, üzenetek)
Kalózbarlang
elek1977Dátum: Vasárnap, 2014-06-29, 04:42:03 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 445
Állapot: Offline
Kalózbarlang


Tiny Island szigetén a következő épület szolgál a kalózok gyülekező helyéül.Kattints az épületre, és a kalózbarlangon belül találod magad.

Jobboldalon láthatod a profilodat. Felül megjelenik a neved, a karakterképedtől baloldalt a vudu varázslataid, alul a fegyvered, a karakterképedtől Jobbra a ruházatod. Középen láthatod a karaktered kinézetét. Ha rákattintasz a képre, akkor megváltoztathatod a kinézetét ugyanúgy, mint regisztrációkor. A karakterképed alatt láthatod, hogy hányas szintű vagy. Ha szintedre viszed az egeret, akkor megláthatod, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezel, és hogy mennyi tapasztalat megszerzése után lépsz szintet. A szinted alatt jelenik meg az életerőd. Az életerőd alatt még láthatod a hajódat, amire ha ráviszed az egeret, akkor megjelenik a hajó neve és hajóosztálya, valamint láthatod a helyezésed és a hírneved.
A profilod alatt az eddig elért eredményeidet láthatod: Eddig elért szintedet, legyőzött játékosok és ostromlók számát, eddig összegyűjtött aranyat, meghódított szigeteket., illetve a különböző kombók aktiválásának számát. Ha rájuk viszed az egeret, láthatod eddigi elért eredményeidet, hogy a nyolc mérföldkőből hányadiknál jársz, mit szükséges tenned a továbblépéshez, és végül az érte járó jutalmadat láthatod, ami legtöbbször egy igazgyöngy.
Legalul a szöveges ablakban megadhatod a karakterleírásod.

Baloldalon négy fület kell látnod:
1. Ranglista
2. Ismerősök
3. Harcelőzmények
4. Üzenetek
Ranglista:Itt láthatod a Sziget játékosait hírnév alapján rangsorolva. Hírnevet PvP csatákon szerezhetsz. Ebben a listában más játékosokra is rákereshetsz. Erre két lehetőséged van: név, illetve ranglistahely alapján megtalálhatod barátaidat a játékban.Ismerősök: Ide gyűjtheted barátaidat, ismerőseidet a ranglistából. Úgy tudsz hozzáadni új ismerőst a listához, hogy a ranglistában rákattintasz a játékosra, majd a karakterképen megjelenő plusz gombra. Ezután a játékos az ismerőslistán is meg fog jelenni.
Miért jó ez? Akit felveszel az ismerőslistádra, azt a játékost ki tudod hívni párbajra. A párbaj, avagy nevezzük barátságos küzdelemnek, nem kerül sem szívbe, sem igazgyöngybe. Bármennyiszer kihívhatod az ismerősödet, a párbajnak nem lesz következménye. A vesztes nem veszít semmit, a győztes csekély arany és tapasztalat jutalom kivételével nem nyer semmit. Barátságos küzdelemért nem jár hírnév.
A következő feltételei vannak a párbajnak:
- Mindkét félnek online kell lennie (az online játékosok félkövér betűkkel jelennek meg),
- Egyik fél sem folytathat harcot,
- A kihívott játékosnak el kell fogadnia a párbajt.Harcelőzmények: Itt láthatod a korábbi küzdelmeid eredményét. Visszanézheted, hogy mikor, ki ellen csatáztál, és hogyan végződött a küzdelem.
Zöld színnel vannak jelölve a győzelmek; sötét zölddel a párbaj győzelmek, világos zölddel a varjúfészek győzelmek.
Piros színnel vannak jelölve a vereségek: halványabb színnel a párbaj győzelmek, pirossal a varjúfészek győzelmek.Üzenetek: Itt olvashatod el az üzeneteidet. Láthatod, hogy mikor kaptad, kitől, és milyen tárggyal. Az üzenet a jobb alsó sarokban lévő ablakban jelenik meg.
Úgy tudsz üzenetet küldeni egy játékosnak, hogy rákattintasz a játékos nevére, majd a jobb alsó sarokban lévő ablakban a borítékra ("üzenet küldése xy játékosnak"). Add meg a tárgyat, gépeld be az üzenetet, és végül kattints az üzenet küldése gombra.
A hozzád érkező üzeneteket törölheted az "üzenet törlése" gombra kattintva, de válaszolhatsz is a levélre, ha a "Válasz az üzenetre" gombra kattintasz.
 
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Kalózbarlang (Rang és barátlista, üzenetek)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |