Hétfő, 2019-05-20, 16:29:17
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Boltok (Ed boltja, kalóz bolt, vudu bolt)
Boltok
elek1977Dátum: Vasárnap, 2014-05-25, 18:47:25 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 444
Állapot: Offline
Tiny Island üzletek


A játékban három lényeges bolt van. Itt tudunk felszereléseket, varázslatok, hajókat vásárolni, hogy hatékonyabban vehessük fel a küzdelmet az ellenfeleink ellen.

1. Honest Eddie's Ship Bazaar - Becsületes Eddie hajóbazárja, röviden hajóbolt (ship shop) -> Ebben a boltban vehetjük meg első hajónkat, ami nem más, mint a "Simle rowboat" (egyszerű csónak). Később itt cserélhetjük le másik hajóra bizonyos mennyiségű aranyért.
A bolt a térképen itt található meg:Ha rákattintunk, akkor máris a hajó árus fogad minket.Itt látható a saját hajód minősítése:
"You own:" (Amit birtokolsz:)
"Simple rowboat, Class 1" (Egyszerű csónak, Hajóosztály: 1)
"Gold and experience bonus: 5%" (Arany- és tapasztalat bónusz: 5%)

Ezután pedig Edvárd ajánlata:
"My offer:" (Amit ajánlok)
"Rowboat with oars, Class 2"(evezős csónak, Hajóosztály: 2)
"Gold and experience bonus: 10%" (Arany- és tapasztalat bónusz: 10%)

Ha elfogadod az új csónakot és van nálad elég arany (amit alul a deszka kinézetű gombon látsz), akkor kattints a "Shake on it!" (Kezet rá!) gombra. Ha minden rendben ment, a következő ablak jelenik meg.A hajód fejlesztve lett a következő fokozatra, s ezután nagyobb bónuszt fogsz szerezni a csaták során. Végül kattints az "ok" gombra!

2. Specialty Shop for Pirate Gear - Kalózfelszerelési szaküzlet, röviden kalóz bolt -> Ebben a boltban vásárolhatsz új fegyvereket és öltözéket magadnak.
A bolt a térképen itt található meg:Ha a boltra kattintasz, ez a látvány fogad:Baloldalon láthatod a karakteredet, valamint a bal alsó sarokban a leltárad, amibe 10 tárgyat tárolhatsz maximum.
Jobb oldalon láthatod a boltot, alul pedig a kínálatot: fegyvereket és öltözéket. Ha egy tárgyra viszed az egeret, akkor megjelenik a tárgy
- neve (pl.: "Castaway's pants of the bilge pig" (Az össze-vissza beszélő malac hajótörött nadrágja)),
- megnevezése: "Weapon" (fegyver), "Head covering" (fejfedő), "Torso" (torzó - felsőtest), "Legs" (nadrág), "Shoes" (cipő),
- Értéke ("damage" (sebzés) vagy "health" (életerő)) (zöld kéz = jobb felszerelés, piros kéz = rosszabb felszerelés),
- Ára, "price".

Ha megtetszik egy árú, akkor húzd a leltáradban, vagy a karakteredre, ezzel meg is vásárolod. Ha nincs szükséged egy tárgyra többé, akkor egérrel húzd át a boltba.

A kínálat közép-európai idő szerint éjfélkor változik meg, vagy egy gyöngyért cserébe azonnal kérhetsz új kínálatot. Kattints a "new merchandise" (Új áruk) gombra!

3. Voodoo Outlet - Vudu kiárusítás, röviden vudu bolt -> Ebben a boltban vásárolhatsz varázslatokat magadnak.
A bolt a térképen itt található meg:Hasonlóan néz ki, mint a kalózbolt, de itt egy boszorkány fejű nőszemély árulja portékáit.Egy kis kitérő a varázslatok miatt.
A játékban háromféle varázslatot használhatsz a harcokban. Ezek csoportosítva vannak piros, kék, zöld varázslat szerint. Mindegyik fajtából csak egyet-egyet használhatsz, így például nem lehet egyszerre két piros varázslatod.

Ha egy tárgyra viszed az egeret, akkor megjelenik a tárgy
- neve (pl.: "Miscast dice" (Leszerepelt kocka)),
- milyen típusú varázslat ("red/blue/green voodoo item" (vörös/kék/zöld vudu tárgy),
- szint (zöld kéz = jobb, piros kéz = rosszabb),
- képesség (pl.: "treasure hunter" (kincsvadász)),
- leírása (pl.: "Collect all coins from the playing field. Reliable up to opponent level 7" (Összegyűjti az összes érmét a táblán. Megbízható 7. szintű ellenfélig.))
- Ára, "price"

Ha megtetszik egy árú, akkor húzd a leltáradban, vagy a karakteredre, ezzel meg is vásárolod. Ha nincs szükséged egy voodoo kellékre többé, akkor egérrel húzd át a boltba.

A kínálat közép-európai idő szerint éjfélkor változik meg, vagy egy gyöngyért cserébe azonnal kérhetsz új kínálatot. Kattints a "new merchandise" (Új áruk) gombra!

3+1. Pearl diver - Gyöngyhalász -> ebben a boltban vásárolhatod a játék egyetlen pénzbe kerülő elemét, az igazgyöngyöt.
A bolt a térképen itt található meg:Ha rákattintunk a boltba, egy csábos hölgyemény fogja árulni nekünk a tengerfenékről kihalászott gyöngyeit:

 
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Boltok (Ed boltja, kalóz bolt, vudu bolt)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |