Hétfő, 2019-05-20, 16:21:04
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Beállítások (hangerő beállítás, nyelv kiválasztása, adatok változtatása)
Beállítások
elek1977Dátum: Csütörtök, 2014-05-22, 14:53:55 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 444
Állapot: Offline
Beállítások


A beállítások menübe a "Settings" gombra kattintva lehet eljutni.Ha rákattintottunk, akkor ez a látvány kell hogy fogadjon.Mit is lehet itt csinálni?

1. Megváltoztathatjuk a játék hangerejét. 0% - lenémítva, 100% - teljes hangerő.

2. Megváltoztathatjuk a játék zenéjének hangerejét. 0% - lenémítva, 100% - teljes hangerő.

A 3. 4. és 5. sorszámmal jelölt helyeken megváltoztathatjuk személy adatainkat (e-mail, jelszó). Ehhez nem kell mást tennünk, mint az "edit" (szerkesztés) és "delete" (törlés) gombra kattintanunk és beírnunk a jelszavunkat.

3. E-mail address (e-mail cím) -> Itt változtathatjuk meg az e-mail címünket.
Ellenőrizhetjük azt is, hogy megerősítettük-e a játék fiókunkat. Amennyiben nincs megerősítve a karakter, a "not confirmed" (nincs megerősítve) üzenet jelenik meg. Ellenkező esetben az "OK!" kiírást láthatjuk. Az e-mail fiókkal való érvényesítésről később.
E-mail cím megváltoztatása esetén meg kell adnunk a régi e-mail címünket, valamint az új e-mail címet kétszer be kell gépelni, majd rákattintani az "ok" gombra.4. Password (jelszó) -> Itt változtathatjuk meg a jelszavunkat.
Az "ok, check your e-mail" linkre kattintva új jelszót kérhetünk a regisztrált e-mail címünkre. Ha mindent jól csináltál akkor alul a "The email with your password was resent." (Az e-mail a jelszavaddal el lett küldve!) üzenet jelenik meg. Figyelem! Az új jelszó csak akkor lesz aktuális, ha felhasználásra kerül. Amíg ez nem történik meg addig a régi jelszóval is be lehet lépni a fiókba.
A jelszó megváltoztatásához az e-mail cím, valamint a jelszó kétszeri begépelése szükséges. Ezután kattints az "ok" gombra!5. Saved game (Mentett játék állása) -> Itt tekintheted meg, hogy melyik szerverre regisztráltál és milyen néven.
A "delete" (törlés) gombra kattintva törölheted a karaktered a játékból. VIGYÁZAT! Ha karakter törlése mellett döntötök, akkor véglegesen törölve lesz a játékból, a későbbiekben nem tarthatsz igény a használatára. Ha mégis a VÉGLEGES TÖRLÉS mellett döntesz, akkor az e-mail címed beírása után kattints a "delete" (törlés) gombra.6. Itt választhatjuk ki, hogy milyen nyelven szeretnénk játszani. A következő nyelven elérhető a játék: német, angol, cseh, lengyel, francia. Ennek a beállításnak az érvényesítéséhez frissítened kell az oldalt. Nyomd meg az F5 gombot!

Alul még látható néhány tudnivaló a játékról. Ezek sorban
- Általános szerződési feltételek -> http://www.tinyisland.de/legal/?type=terms&lang=en&county=de [magyarul]
- Adatvédelmi nyilatkozat -> http://www.tinyisland.de/legal/?type=privacy&lang=en&county=de [magyarul]
- Impresszum -> http://www.tinyisland.de/legal/?type=imprint&lang=en&county=de
- kliens verzió, szerver verzió
 
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Beállítások (hangerő beállítás, nyelv kiválasztása, adatok változtatása)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |