Hétfő, 2019-05-20, 15:31:29
Játékosokat Segítő Céh
Üdvözöllek Vendég
| Regisztráció | Belépés
[ Új hozzászólások · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Kezdetek (Avagy mi mit jelent?)
Kezdetek
elek1977Dátum: Csütörtök, 2014-05-22, 00:33:55 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: JSC vezető
Üzenetek: 444
Állapot: Offline
Az első lépések


Miután beregisztráltál a játékban, kövesd Jack, a papagáj utasításait, amik röviden a következők:
1. Kattints a "Honest Eddie's Ship Bazaar" elnevezésű épületre. Vedd meg a hajót 100 aranyért! (Shake on it! - Kezet rá!) Kaptál egy egyszerű csónakot!
2. Kattints a hajódra! Kattints Tiny Island térképre!
3. Kattints a "Specialty Shop for Pirate Gear" nevű épületre! Vedd meg ezt az árut: Rolling pin of the good-for-nothing (haszontalan sodrófa). Tedd be fegyvernek! Kattints az X gombra!
4. Kattints az ostromlóra! Kattints a "fight" (harc) gombra! Győzd le! (máris szintet lépsz.) Kattints az "ok" gombra!
5. Kattints a "Voodoo Outlet" nevű épületre. Vedd meg a varázslatokat! Helyezd el őket a karakteredre a megfelelő helyen! Jelzi, hogy melyik varázslat hova való! Kattints az X gombra!
6. Kattints az újabb ostromlóra! Kattints a "fight" (harc) gombra! Győzd le! Kattints az "ok" gombra! Találtál egy térképet, kattints újból az "ok" gombra!
7. Kattints az új térképre! Kattints a "Try" gombra! Győzd le az ellenfelet! (Megint szintet léptél, gratulálok!) Kattints az "ok" gombra!
8. Vége a tutorialnak. Kaptál 50 gyöngyöt!

Jack nagyjából el is magyarázta, hogy alapfokon mi és hogyan működik a játékban.



A szigeten elég sok minden idegen lehet, ezért sorban leírom, hogy mi mit jelent, és hogy melyik épület milyen célt szolgál.

1. Your ship - A hajód. Ezzel utazhatsz más szigetekre, és küzdhetsz meg a sziget lakóival.
2. Honest Eddie's Ship Bazaar - Becsületes Eddie hajóbazárja, röviden hajóbolt (ship shop) -> Itt vehetsz hajót magadnak, amik bónuszokat adnak
3. Specialty Shop for Pirate Gear - Kalózfelszerelési szaküzlet, röviden kalóz bolt -> Itt vehetsz fegyvert és felszerelést magadnak. A fegyver a sebzés miatt, a többi felszerelés az életerő miatt fontos.
4. Voodoo Outlet - vudu kiárusítás, röviden vudu bolt -> Itt vehetsz magadnak különféle varázslatokat, amikkel hatékonyabban szállhatsz szembe az ellenfelekkel.
5. Pirate Grotto - kalózbarlang (dicsőség csarnok) -> Itt tekintheted meg a szerver játékosait hírnevük alapján rangsorolva.
6. Crow's nest -
 Árbóckosár (aréna) -> Itt harcolhatsz más játékosokkal. Magyar nyelvű verzióban varjúfészek néven találjátok.
7. Pearl diver - Gyöngyhalász -> Itt vásárolhatsz gyöngyöt.
8. Besiegers - ostromlók -> szigetet fenyegető szörnyek, kalózok, kannibálok, akikkel megküzdhetsz.

Felül láthattok különféle jelöléseket bekeretezve, nyilazva. Ezek jelentése balról jobbra a következők:

Gold (arany) -> A játék egyik fizetőeszköze. Aranyért tudsz vásárolni hajókat, fegyvereket, felszereléseket. Harcok során tudsz szerezni aranyat.
Pearls (igazgyöngyök) -> a játék (valódi pénzbe kerülő) ritka fizetőeszköze. Belőle tudsz vásárolni különleges tárgyakat, kérhetsz új árukat, vagy használhatod fel őket szív helyett. Gyöngyöt szerezhetsz kiemelkedő eredményeidért cserébe, találhatsz osztrigákban, illetve vásárolhatsz a gyöngy búvártól.
Hearts (Szívek) -> Szívek felhasználásával szállhatsz szembe a szigetet fenyegető ostromlókkal, játékosokkal, és más egyéb ellenfelekkel. Minden harc 1 szívbe kerül. Ha elfogynak a szívek, akkor várnod kell, amíg újratöltődnek. Egy szív 30 perc alatt töltődik vissza, az öt szív 2.5 óra alatt. Ha nincs egyetlen egy szíved sem, akkor egy gyöngy feláldozásával azonnal harcolhatsz.

Következnek a nyíllal jelölt ábrák:

Messages (Új üzenetek) -> Itt tekintheted meg az üzeneteidet.
Friends list (Ismerőslista) -> Itt tekintheted meg a barátaidat. Erről később.
Help (Súgó és ügyfélsolgálat) -> Három linket tartalmaz, belőle kettő a német nyelvű Tiny Island fórumra irányít, az utolsó pedig a játék ügyfélszolgálatához, ami német nyelvű. Jelenleg nincs hivatalos magyar fórum és játékleírás, viszont aki szeretne mégis valahol ismerkedni a magyar játékosokkal, azoknak a következő ideiglenes helyeket javaslom:
Játékleírás -> http://jasec.ucoz.com/forum/20
Fórum -> http://jasec.ucoz.com/forum/19
Facebook -> http://www.facebook.com/tinyislandhu
Support (német) -> http://s1.tinyisland.de/support/
Fórum (német) -> http://forum.tinyisland.de/
Facebook (angol) -> http://www.facebook.com/TinyIslandGame
Settings (beállítások) -> Itt változtathatod meg a hangerőt valamint hogy milyen nyelvű legyen a játék. Illetve, mivel beregisztráltál a játékba, itt változtathatod meg az adataidat is. Erről is később lesz szó.

Az X-re kattintva kijelentkezhetsz a játékból. A kijelentkezés csakis ezen az oldalon lehetséges, ha például az egyik boltban vagy, és úgy kattintasz rá, akkor a szigetre térképre kerülsz vissza.
 
Fórum » Tiny Island » Játékleírás (GY.I.K.) » Kezdetek (Avagy mi mit jelent?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Játék fórum | Ügyfélszolgálat |