Ez a(z) https://forum.sfgame.hu/showthread.php?p=119153 Google által tárolt változata. Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2021. szept. 7. 16:47:10 GMT. Az aktuális oldal azóta meg is változhatott. További információ.
Teljes verzióSzöveges változatForrás megtekintése
Tipp: ha szeretné gyorsabban megtalálni a keresett kifejezést ezen az oldalon, nyomja le a Ctrl+F vagy (Mac számítógépen) a ⌘-F billentyűkombinációt, majd használja a keresősávot.
Játékleírás - Oldal 2 - Shakes & Fidget - The Game - Supportforum
Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Vissza   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Játék és Támogatás > Gy.I.K.
Becenév Emlékezzem rád?
Jelszó

Gy.I.K. Gyakran Ismételt Kérdések - Mielőtt kérdeznél, ezt olvasd el !

 
 
Téma eszközök
 
Régi 2018-11-01, 20:51
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás Céh, rajtaütések, démon portál, céhes kedvenc

CéhA csapatmunka fontos, így rengeteg előnnyel jár, ha csatlakozol egy céhhez.

A céhbe való jutásnak két módja van. Ha nem vagy egy céhnek sem a tagja, akkor kattints a céh gombra, és alul (1.) 10 aranyért saját céhet alapíthatsz (50 férőhellyel). Ez egy kicsit megnehezíti a játékot, mivel a te feladatod lesz a közösség létrehozása.
A másik mód sokkal egyszerűbb. Csupán csatlakoznod kell egy meglévő céhhez, majd hasznos tagjának lenni a céhnek. Ehhez válaszd ki a zászlót, ami olyan céheket listázz, az adott zászlóhoz tartozó ország játékosait keresik. Ezután válaszd ki a listából (2.) azt a céhet, amelyik neked szimpatikus, majd kattints a "Csatlakozás" gombra (3.).

Miután csatlakoztál egy céhhez, a lenti képhez hasonló oldal jelenik meg neked.1. Itt láthatod a céh taglistáját.


2. Itt láthatod a céhed címerét. A céh címerének szerkesztéséhez kattints a gombok melletti képre. A céh emblémáját vagy címerét bárki szerkesztheti. Rengeteg választási lehetőség van a megfelelő címer előállításához. Ha készen vagy, kattints a Javasol gombra. Céhchaten megjelenik egy üzenet, hogy javaslod a címer lecserélését. A végleges döntés a céhvezetőé. Ha te vagy az, kattints a chat bejegyzésre, majd az Elfogad gombra. És attól kezdve az lesz a céh címere.

3. Kard ikon. Csataindításra a céhvezetők és a tisztviselők jogosultak. Ha rákattintasz a kard ikonra, megjelenik a céhek Dicsőség csarnoka, ahol kiválaszthatod a számotokra méltó ellenfelet. A csataindítás 100 aranyba kerül, mint felmerülő költség. Ha elindítottad a céhcsatát, a céhtagoknak 10 óra áll rendelkezésükre, hogy csatlakozzanak a harchoz. Ehhez a támadás gombra kell kattintani. A harcban csak azt követően veszel részt, miután az ikonra kattintottál. A halvány színű céhek támadás alatt állnak, ezért nem támadhatod meg őket.

4. Pajzs ikon. Ha másik céh készül céhed megtámadására, az ikon világítani fog és a támadás dátuma és időpontja megjelenik az ikon mellett. Tíz órán belül a céhtagok a pajzsra kattintva önkéntesen vállalkozhatnak céhük megvédésére. Minden céhtag részt vesz a védekezésben, és próbálja megvédeni a céhét: azon tagok, akik rákattintottak a pajzsra, 100% kitartással harcolnak, míg azok a tagok, akik nem kattintottak a pajzsra, csak 50%-kal vesznek részt a következő csatában.

5. Céhes kazamata ikon. A céhes kazamata elindításához a céhvezető és a tisztviselők jogosultak, amennyiben a céhvezető elérte az 50. szintet. Bárki csatlakozhat a harchoz, de szükség is lesz mindenkire, mert ezekben a kazamatákban nagyon erős szörnyek vannak, amiket csak közös erővel tudtok legyőzni. További részletek a Céhes kazamaták leírásnál.

6. Itt tudsz belépni a céhes démon portálba.

7. Itt találod a céhleírást. Ide kattintva találod a céhfalat, ami szabadon felhasználható arra, hogy bemutasd a céhedet. Ezt a leírást csak a céhvezető változtathatja meg.

Megjegyzés: A leírást a szövegmezőbe a /// jelet beírva választhatod szét. Amit a /// jel elé írsz, csak a céhtagjaid láthatják, amit mögé írsz, más játékosok is elolvashatják. Egy példa:


8. Itt találod a céhed épületeit.
A céhben két épület található: Kincs és és Tanító. A Kincs épület fejlesztésével több aranyat, a Tanító fejlesztésével több tapasztalatot szerezhetsz a kalandokon.
A céhes épületet bármelyik céhtag fejlesztheti valamennyi aranyért és gombáért. A fejlesztéshez csupán a jobboldalt levő "+" ikonra kell kattintanod.
A fejlesztés költségei:
Az épületek neve alatt az első sorban láthatod a saját fejlesztési pontjaidat. Ez azt mutatja, hogy te hányszor fejlesztetted az épületet.
A második sorban mutatja a csoport fejlesztési pontjait. Itt a céhtagok fejlesztési pontjai összeadódnak. Ez az érték maximum 500 lehet, valamint minden teljesített céhes kazamata 10-el növeli ezt az értéket.
A harmadik sorban találod a bónusz értékét. Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy a csoport fejlesztési pontjait elosztod öttel.
Ha egy játékos kilép a céhből, akkor az egyéni fejlesztési pontjai, amit a céhre költött, levonódnak csoport fejlesztési pontjaiból.

Óriás Gomba Katapult (ÓGK): A gombakatapult betöltésére a céhvezető és a tisztviselők jogosultak. Maximum háromszor lehet megtölteni egy céhes harchoz (céhes kazamatához/Démon portálhoz nem lehet felhasználni). A betöltött gombák harcok során véletlenül kiválasztott játékosoknak okoznak jelentős károkat. (1 töltet - 1 játékos) Használata 5 gombába kerül töltetenként.

9. Itt találod a céhes kedvencet.

10. Itt találod a céhes chatet.


Megjegyzés: Bal felső sarokban néhány adatot olvashatsz a céhedről.
Céh neve
Tagok száma: Tagok szintje: legkisebb..legnagyobb (szintek átlaga), lovagok száma

A konkurens céhek oldala másképp néz ki. A taglistánál csak a Helyezés/Név/Szint oszlop látszik, illetve a füleknél csak a leírásra lehet kattintani. A gomba katapult helyett pedig egy kis információ jelenik meg a céhről.

Megjegyzés: 21 napja inaktív és kitiltott játékosok helyzete:
Céh védelme: A kitiltott és inaktív játékosok 10% életerővel vesznek részt a harcban.
A céhes kedvenc tulajdonságait: a kitiltott játékosok nem növelik, az inaktív játékosok növelik.
Céhes fejlesztések: a kitiltott játékosok fejlesztései nem számítanak, az inaktív játékosok fejlesztései számítanak.
Lovagok csarnoka: a kitiltott és inaktív játékosok lovagjai is beleszámítanak a közösbe.

Ha már nem tetszik a céh, szeretnél egy másik céhet találni magadnak, kattints a taglistában a nevedre (1.), majd kattints a "Céhhez csatlakozás" ikonra. (2.) Keresd meg az új céhed, majd ha megtaláltad, lépj ki a régi céhedből (3.) és csatlakozz a másikba.CÉHES HÁBORÚKRÓL

Általános tudnivalók

A támadó és a védekező céh is látja a támadás dátumát és időpontját. Mi több, azt is megtekintheted, mely céhtagok állnak készen a háborúra (taglistában).

A háború előkészületi szakaszában (tíz óra) a támadó céh nem üzenhet hadat más céhnek, míg a védekező céhet nem támadhatja meg másik céh.
Ugyanakkor a támadó céhet megtámadhatja másik céh, míg a védekező is üzenhet hadat másik céhnek. Röviden: egy céh egyidejűleg csak egyet támadhat, és őt is csak egy támadhatja.

A céhes háborúk költségei

A háborúhoz 100 arany kell, amit a támadást indító játékos (céhvezető vagy tisztviselő) fizet ki.

Amint elérkezik a támadás ideje (eltelik a tíz óra), kezdetét veszi a háború. Minden körben két hős (mindegyik céhből egy) küzd meg egymással. A harcosok sorrendje az aktuális szintjüktől függ, minél magasabb az adott harcos szintje, annál később kerül sorra. Minden kör nyertese a másik céh következő harcosával kerül szembe, ekkor megmaradt életerő pontjait magával viszi. A harc akkor ér véget, ha valamelyik céh kifogy a harcosokból.

A harci animációk a 'Kihagyás' gombra kattintva ugorhatók át. Ezután megjelenik a csata záró képernyője.

Megjegyzés: Ha nem vagy bejelentkezve a csata időpontjában, akkor is részt veszel benne.

Megjegyzés: A legutóbbi céhes csatáról a következő bejelentkezésednél értesülni fogsz.

Megjegyzés: A harcok megtekinthetők a levelek között, ha a küzdelmekre kattintasz.

Megjegyzés: a taglistán ellenőrizheted, hogy csatlakoztál-e a harchoz.

Győzelem a céhes háborúban

Támadó:
Győzelem esetén a támadó becsületet nyer (a céhek becsületpontjainak különbségétől függően). A tapasztalat mennyisége a másik céh becsületétől függ. Ha a támadó elveszíti a háborút, a céh becsületet veszít.

Védő:
Ha visszaveri a támadást, a céh becsületet nyer (a céhek becsületpontjainak különbségétől függően). Ha a védekező céh elveszíti a háborút, a céh becsületet veszít.

A céhes háború utózöngéi

Céhes háborút követően a céhnek 90 percet pihennie kell. Csak a 90 perc elteltét követően támadhat meg másik céhet.CÉHES KAZAMATÁKRÓL

Ha elérted az 50. szintet és te vagy a céh vezető, akkor indíthatsz céhes kazamatát. A tisztviselők is indíthatnak, ha a céhvezető elérte az 50. szintet. A céhes kazamata indítás 10000 aranyba kerül, amit a csatát indító játékos fizet.

A céh eredményét (mennyi kazamatát teljesített az 150-ből) A gomb mellett láthatod kiírva.

Minden céh tag aki rákattint a támadásra és legalább 24 órája tagja a céhnek, automatikusan részt vesz a céhes kazamata támadáson, függetlenül a szintjétől.

Hogyan működik a Céhes Kazamata harc?
A megadott időpontban automatikusan elkezdődik. Minden résztvevő céh tag támadja a szörnyet hasonlóan céhes háborúkhoz.

Ha sikerrel jártok, 10 fejlesztési pontot kaptok, ami a csoport fejlesztési pontjainál lesz látható. Vagyis mindenki kap +2% arany és tapasztalat bónuszt a harcok során (50. céhes kazamatáig).

Ha elvesztitek a harcot akkor újra próbálhatjátok, de az arany amit a kazamata megtisztítására szántok elveszik.

Megjegyzés: ha egy céh tagjaként részt veszel egy kazamata szint megtisztításán, majd egy másik céhben is részt veszel ugyanabban a céhes kazamatában, akkor nem kapod meg ismét a tapasztalatot. Egy kazamata szint teljesítéséért csak egyszer kapsz tapasztalat pontot.

Megjegyzés: ha lekésel a céhes kazamata támadásról, mert nem kattintasz időben a támadás gombra a csatlakozáshoz, akkor nem veszel részt a harcban és nem kapsz tapasztalatot. Azonban rád is vonatkozni fog a céh fejlesztés által adott bónusz.

Megjegyzés: a taglistán ellenőrizheted, hogy csatlakoztál-e a harchoz.DÉMON PORTÁLRÓL


Hogy beléphess a démonok világába, el kell érned a 99. szintet.

Ekkor kattints a céhes portál fülre, majd "belépés" gombra.

Egy nap csak egyszer léphetsz át rajta. Az ellenségek nagyon erősek, de ne aggódj, mert a céhtársaid is segítenek. A szörnyeket közösen kell legyőznötök, ha az egyik céhtag elbukik, a másik ott folytathatja, ahol a társa abbahagyta.

Az ellenfelek élete csak éjfélkor regenerálódik 10%-kal.

Amint legyőztetek egy szörnyet, 1% bónusz fegyversebzést kap a céh összes tagja.

Megjegyzés: A taglistán ellenőrizheted, hogy harcoltál-e aznap.

Megjegyzés: Ha új tag vagy, a hiányzó céhes portál ellenfeleket megkapod 21 nap céhtagság után.CÉHES KEDVENCA céhes kedvenc a következő feltételek teljesülése után lesz elérhető:
 • A céh vezetője rendelkezzen 100. szintű kedvenccel.
 • A céh rendelkezzen legalább 10 céhtaggal és minimum 200 szintátlaggal.

A céhes kedvencet a jobb alsó sarokban a negyedik fülre kattintva érheted el. A céhvezető kiválasztja, hogy a saját kedvencei közül melyik legyen a céhes kedvenc. A kiválasztott kedvencnek legalább 100. szintűnek kell lennie. Vele fogtok a többi céhtársaddal közösen együtt megküzdeni a félelmetes Hidrával.

A céhes kedvenc tulajdonságai az a taglistán szereplő első 25 céhtag tulajdonságai alapján vannak kiszámítva. A tagok tulajdonságai össze vannak adva, és el vannak osztva 10-zel, akkor is, ha a céh kevesebb taggal rendelkezik.

A céhes kedvenc szintje két tényezőtől függ: Egyrészt a maximális szintje nem lehet nagyobb, mint az első 25 céh tag szintjének átlaga (maximum (= tag 0)). A tagok szintjei össze lesznek adva, és el lesznek osztva 25-tel, akkor is, ha a céh kevesebb taggal rendelkezik. Másrészt minden céhtag saját maga fejlesztheti az "egyéni" céhes kedvencét a szintkorlátig kedvenc szint.

Példa:
- kedvenc szint: 150, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 150. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai arányosan csökkentve vannak a maximumhoz képest.
- kedvenc szint: 360, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 360. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai arányosan csökkentve vannak a maximumhoz képest.
- kedvenc szint :384, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 384. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai a maximumon vannak (első 25 céhtag tulajdonságainak összege / 10)
- kedvenc szint: 400, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 384. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai a maximumon vannak (első 25 céhtag tulajdonságainak összege / 10)
- kedvenc szint: 600, maximum (= tag 0): 384 -> A játékos 384. szintű céhes kedvenccel harcol, a céhes kedvenc tulajdonságai a maximumon vannak (első 25 céhtag tulajdonságainak összege / 10)
- kedvenc szint: 601, maximum (= tag 0): 384 -> Ilyen nincs!

Minden céhtag naponta ötször támadhatja meg a Hidrát a céhes kedvenccel (fél óránként egy támadás ingyenes, a többi az adott időn belül gombába kerül). Ezek a támadások összeadódnak. Ha legyőzitek a Hidrát, akkor elveszíti az egyik fejét és mindenki nagyobb bónuszt fog kapni a titkos küldetéseken. Utána a Hidra több fejjel és sokkal veszélyesebben tér vissza, de nagyobb bónuszt is ad, ha sikerül újra legyőzni.
Abban az esetben, ha nem sikerül legyőznötök, akkor szintén elveszít egy fejét, és erőtlenebbé válik, viszont ezzel a titkos küldetésekért járó bónusz is csökkenni fog. A céhes kedvencet hasonlóan fejleszthetik a tagok, ahogy a többi céhes fejlesztést. A céhes kedvenc maximális szintje 600.

Példa:
- Ötfejű Hidrát legyőzitek - A következő nap Hatfejű Hidra lesz belőle és a Titkos küldetés után járó bónusz megemelkedik.
- Ötfejű Hidra túléli - A következő nap Négyfejű Hidra lesz belőle és a Titkos küldetés után járó bónusz lecsökken.

Megjegyzés: Abban az esetben, ha a céhtagok egy adott kasztnál többséget élveznek a céhben, érdemes hasonló kasztú céhes kedvencet kiválasztani a nagyobb hatékonyság érdekében. Például a mágusokból álló céh mágus kedvencet válasszon, mint például Csangaleng (Fény/3).

Megjegyzés: Bármikor meg lehet változtatni a céhes kedvencet.

Megjegyzés: Piros szöveg jelzi, ha a kedvenc szint kisebb, mint a maximum (= tag 0).
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2021-05-06 11:14 Oka: v8.100 frissítés
 
Régi 2018-11-01, 22:50
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás LevélValaki közölni akar veled valamit, valaki megtámadott, vagy meghívott céhébe, esetleg te írnál valakinek? Itt megteheted.

Levelezz más játékosokkal, olvasd el üzeneteidet, vagy az aréna jelentéseit.

Leveleidet, céhes meghívókat a boríték ikonra kattintva (ha nem vagy ott) olvashatod el. Az aréna és céhes harcok megtekintéséhez kattints a kard ikonra.

A harmadik ikonra kattintva Barátok a barátaidat érheted el, azokat a játékosokat, akiket hozzáadtál a barátok listájához.

Levél írásához kattints az Új üzenet gombra. Jobboldalon megadhatod a címzett nevét, a levél tárgyát (44 karakter), és az üzenetet (580 karakter). A készen vagy, kattints a Küldés gombra, ha mégsem akarod elküldeni a levelet, kattints az Elvetés gombra.

Válaszadáshoz jelöld ki a levelet, és kattints a Válasz gombra. ekkor a címzett és tárgy mezőket nem kell újra kitöltened.

Felesleges leveleid törléséhez kattints a Törlés gombra. Az összes levél törléséhez kattints a Levéltár törlése gombra!

Figyelem! A törölt leveleidet nem tekintheted meg újra.

Megjegyzés: A levélíráshoz el kell érned a 10. szintet.

Megjegyzés: Maximum 100 levelet és 50 csatajelentést őrizhetsz meg. A játékszolgáltató (Feladó: Shakes & Fidget) levelei nem foglalják a helyet és egy idő után törlődnek.

Megjegyzés: Ha tele a postaládád, a levél gomb villogni fog.

Megjegyzés: Ha új levelet kapsz, villog a levél gomb.

Megjegyzés: Küzdelmeid 50 jelentés után vagy 14 nap után automatikusan törlődnek. Megőrzésükhöz kattints a jelentések melletti gombra.

Megjegyzés: Az olvasatlan üzeneteket világos sárga színnel, az olvasott leveleket narancssárga színnel különböztetheted meg.

Megjegyzés: Ha több személynek szeretnél írni levelet, a következő formában töltsd ki a címzett mezőt:
játékosnév1, játékosnév2, játékosnév3

Céhes levél: Ha minden céhtagodnak egyszerre akarsz írni, kattints a címzett mező mellett lévő ikonra. A meghívott, de még nem csatlakozott játékosok nem kapják meg ezt az üzenetet.

FIGYELEM! Csalók, svindlerek a játékban!

Sajnos előfordulnak olyan játékosok, akik a te adataidat szeretnék kicsalni tőled különböző trükkökkel. A Shakes and Fidget készítőinek adják ki magukat, vagy egyszerűen csak más karaktereket ígérnek a tiéd helyett. Ne dőlj be ezeknek a trükköknek, mert a karakteredet nem tudjuk visszaadni! Figyeld a levelesládát, és járj el körültekintően!

Az sem ritka eset, hogy hivatkozásokat osztanak meg, amikben ingyen aranyat, gombát ígérnek a belépési adatok megadásáért. Természetesen nem működik egy ilyen weboldal sem, mindegyik célja a te átverésed.

Javasoljuk ezen személyek jelentését felénk, illetve ignoráld őket, hogy ne kapj újabb leveleket tőlük.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2021-05-06 11:27 Oka: v8.100 frissítés
 
Régi 2018-11-03, 00:33
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás Dicsőség csarnok, nemzetközi dicsőség csarnokA Dicsőség Csarnoka - mindenki, aki az adott játékvilágon játszik, itt található.

Alul a keresés mezőben írd be a játékos vagy a céh nevét és kattints a "nagyító" ikonra. Helyezés szerint is kereshetsz, ha azt szeretnéd tudni, hogy egy adott helyezésen melyik játékos vagy céh található.

Itt több listát is találsz, amelyek különféle szempontok szerint rangsorolják a játékosokat.

A Hősök fülre kattintva az adott játékvilágon játszó játékosok listájához jutsz. Ha rákattintasz egy névre, akkor megjelenik a játékos karakterlapja.

A Céhek fülre kattintva az adott játékvilágon megalapított céhek listájához jutsz. Ha rákattintasz egy céh névre, akkor megjelenik a céh információs lapja, ahol a céhről vannak adatok feltüntetve. Itt meg is tudod támadni a céhet.

Az Erődök fülre kattintva az erődök dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb erődjei.

A Kedvencek fülre kattintva a kedvencek dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb kedvencei.

Az Alvilág fülre kattintva az alvilági erődök dicsőség csarnokába jutsz. Itt azt láthatod rangsorolva, hogy kiknek vannak a legjobb alvilági birodalmai.

Megjegyzés: Az alvilági dicsőség csarnokban akiknek azonos becsület pontjuk van, az kerül előrébb, akinek erősebb az Őrzője.

Megjegyzés: A halványabb színnel jelzett játékosokat nemrég támadtad meg az arénában. Ügyelj arra, hogy senkit se támadj túl gyakran!

Megjegyzés: A halványabb színnel jelzett céhek támadás alatt állnak, így nem tudod megtámadni őket.Vezérlők

Az arénában, a céhben, a dicsőségcsarnokban észrevehetted a játékosok képénél egy kék plusz jelet. Ha erre rákattintasz, megjelenik egy vezérlőpanel, amivel a játékosokkal elvégezhető összes műveletet el tudod végezni. Nézzük sorban mik is ezek.

1. Vezérlők megnyitása/bezárása ehhez a játékoshoz: Kattints a kék plusz jelre a vezérlőpanel megnyitásához, és újra a bezárásához.

2. Üzenet írása ennek a játékosnak: Ha rákattintasz a borítékra, a játékos alatt megjelenik néhány mező, ahova a tárgyat és az üzenet tartalmát adhatod meg. A címzett nevét automatikusan tölti ki, erre neked már nincs szükséged. Ha kész vagy az üzenettel, kattints a Küldés gombra.

3. A Játékos megtámadása: Kattints a kardra, és kihívhatod a játékost egy küzdelemre. Erre egy üzenet is figyelmeztet. Ha elég bátor vagy, kattints a Belépés gombra. Ekkor megküzdesz az ellenfeleddel.
Megjegyzés: Minden 10. percben kihívhatsz egy játékost. Ha nem tudsz várni, egy gombáért cserébe hamarabb is megteheted.
Megjegyzés: Kaland és munka közben nem harcolhatsz. Ez alól kivétel, ha rendelkezel a Hasonmás Mágikus Tükrével.

4. Karakter leírása/ Értékek váltása: Kattints a papír ikonra, és megnézheted a játékos bemutatkozó szövegét, vagyis a karakterleírását. Ha újból az ikonra kattintasz, visszatérsz a tulajdonságaihoz és egyéb jellemzőihez.

5. Összehasonlítás a saját karaktereddel: Kattints a mérleg ikonra, hogy összehasonlíthasd a játékos karakterét a sajátoddal. Ha a játékos tárgyaira vagy az érdemrendjeire húzod az kurzort, akkor automatikusan kijelzi a te tárgyaid, vagy érdemrendjeid értékét is. Így még könnyebben össze tudod magad hasonlítani más játékosokkal.

6. A játékos figyelmen kívül hagyása: Kattints a kézre, ezután az ok gombra és nem kapsz több üzenetet a játékostól. Ez a funkció meggátolja, hogy elolvashasd az ignorált (figyelmen kívül hagyott) játékos üzeneteit. Érdemes akkor alkalmazni, ha egy játékos zaklat, fenyeget téged, vagy olyan üzeneteket ír amitől kellemetlenül érzed magad, vagy éppen nem vagy rá kíváncsi.
Megjegyzés: Ha ignoráltál egy játékost, úgy oldhatod fel a funkciót, hogy a vezérlőpanelen újra a kéz ikonra kattintasz.

7. Játékos hozzáadása a barátok listájához: Kattints a lila ember ikonra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, hogy barátokat szerezz magadnak. Ennek a funkciónak a célja, hogy az adott játékvilágon megtalálható összes ismerősödet egy helyen tudhasd. A LEVÉL gombra kattintva egy külön fülön mindet megtalálhatod, sőt privát üzenetet is tudsz nekik küldeni.
Megjegyzés: Ha valakivel megszűnik a baráti viszony, kattints újra az ikonra, így kitörölheted őt a barát listából.
Megjegyzés: Ha felveszel valakit a barát listára, arról a játékos nem fog értesítést kapni. De ezt privát üzenetben tudathatod vele.

Céhek számára további ikonok jelennek meg. Ezeket csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező céhtagok használhatják.

8. Játékos meghívása a céhbe: Kattints a +1 címerre, hogy új játékosokat hívj meg a céhedbe. Céhvezetők és tisztviselők számára érhető el.

9. Játékos előléptetése tisztviselővé: Kattints a medál ikonra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha a céhed megbízható, hasznos és értékes tagjait ki akarod tüntetni. Ezzel egy időben céhes jogosultságokat is adsz neki, mint például céhtagok kirúgása, játékosok meghívása, céhes csaták és portyák indítása, gombakatapult használata. Céhvezetők és számára érhető el.

10. Céhvezető ajánlása: Kattints a korona gombra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha át akarod adni a céhed vezetését egy tisztviselőnek (mivel csak közölük nevezhetsz ki egyet). Ezután a kijelölt tisztviselő lesz a céhvezető, te pedig a tisztviselő. Céhvezetők számára érhető el.

11. Tisztviselő lefokozása: Kattints a pirosan áthúzott medál gombra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha tisztjeidet egyszerű taggá szeretnéd lefokozni.
Céhvezetők számára érhető el.
Megjegyzés: A tisztviselők nem távolíthatóak el a céhből, először le kell fokozni őket, azután lehetséges a kirúgásuk.

12. Játékos kirúgása a céhből: Kattints a csizma ikonra, majd a megjelenő ablakban az ok gombra, ha meg akarsz válni egy játékostól. Céhvezetők és tisztviselők számára érhető el.
Megjegyzés: A játékos egy automatikus üzenetben értesül, hogy ki lett rúgva a céhből.

13. Céhvezető leváltása: Ha a céhvezető 21 napig nem jelentkezik be a játékba, inaktívnak minősül, és bárki leválthatja a céhből. Helyére a legnagyobb szintű tisztviselő, vagy ha nincs ilyen, a legnagyobb szintű tag lép.

Megjegyzés: A vezérlők helyett gyorsgombokat is használhatsz.Nemzetközi Dicsőség Csarnok

Eléréséhez kattints kétszer a "dicsőség cs." gombra, vagy a Dicsőség csarnokban kattints alul a "föld" ikonra.

Minden nap este 6 órakor (CET - Közép-európai idő szerint) a játékvilágok legjobb céhei és játékosai részt vesznek egy versenyen a nemzetközi koronáért. A folyamat a játékosoknál és a céheknél is megegyezik:

Az új nemzetközi dicsőségcsarnok utolsó helyezettje megküzd az utolsó előtti céhhel/játékossal. Ha az utolsó céh/játékos nyer, akkor helyett cserél az utolsó előttivel és a csatáról jelentést kap mindkét céh/játékos. Abban az esetben ha, az utolsó veszít, csak ő kap jelentést a csatáról és az utolsó előtti helyezett megküzdhet az előtte levő céhhel/játékossal. Ez így megy tovább, amíg lista elejére nem érünk.

Abban az esetben, amikor a harmadik helyezett küzd a második helyezettel, és a harmadik helyezett nyer (és a második helyre kerül), az első helyezettnek értelemszerűen nem kell harcolnia aznap, a helye vitathatatlan marad.

Az eredmények minden szerverre éjfélkor (CET Közép-európai idő szerint) lesznek elküldve és a ranglista frissítve lesz. Ezután az új nemzetközi lista a következő 24 órában elérhető lesz, és megtekinthető a Dicsőség csarnokban.

Abban az esetben, ha a céh vagy játékos elveszíti az első helyet a helyi játékvilágon, az új top céh/játékos automatikusan megkapja a helyét a nemzetközi ranglistán, és legközelebb már ő/ők küzd/küzdenek meg benne.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2020-09-26 11:05
 
Régi 2018-11-03, 01:01
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás Dr. abawuwu, az elátkozott repülő tévéAbawuwu doki jövendőmondó gépezete

Abawuwu doki gépét naponta egyszer veheted igénybe ingyen. Illetve még 19 alkalommal, viszont a használatért egy gombát vagy 10 szerencseérmét kell fizetned alkalmanként.

Ha összegyűjtesz 10 szerencseérmét, beválthatod egy ingyenes pörgetésre. Szerencseérmét az elátkozott repülő tévé videóinak megtekintéséért kapsz.

Szerencsekerék 1.0

Mit nyerhetsz?

Csukott könyv ------- x mennyiségű tapasztalat
Nyitott varázskönyv - x mennyiségű tapasztalat (több)
Egy aranyrúd ------- x mennyiségű arany
Három aranyrúd ---- x mennyiségű arany (több)
Egy farönk --------- x mennyiségű fa
Három farönk ------ x mennyiségű fa (több)
Kevés kődarab ----- x mennyiségű kő
Sok kődarab ------- x mennyiségű kő (több)
Gomba ------------ 3 gomba
Zsák kérdőjellel ---- Tárgy (lehet epikus tárgy vagy ital is)

Megjegyzés: Azok a nyersanyagok, amiket az erőd megépülése előtt nyersz, elraktározódnak az erődöd megépüléséig.

Szerencsekerék 2.0

Ha elérted a 95. szintet a karaktereddel és elérhetővé vált számodra a kovács, kedvencek és az alvilág játéktartalom, akkor az egyik kalandon egy szerencsekerékhez hasonló tárgyat fogsz találni. Ha ezt a tárgyat a karakteredre húzod, akkor Abuwuwunál használhatod a doktor legújabb gépezetét, a Szerencsekerék 2.0-t.

Mit nyerhetsz?

Csukott könyv ------- x mennyiségű tapasztalat
Nyitott varázskönyv - x mennyiségű tapasztalat (több)
Három aranyrúd ----- x mennyiségű arany
Három farönk ------- x mennyiségű fa
Sok kődarab -------- x mennyiségű kő
Kristály (lila) -------- x mennyiségű kristály
Lélek (zöld) --------- x mennyiségű lélek
Gyümölcsök --------- 1 darab gyümölcs
Gomba ------------- 3 gomba
Zsák kérdőjellel ----- Tárgy (lehet epikus tárgy vagy ital is)

Megjegyzés: Miután aktiváltad a Szerencsekerék 2.0-t, a régi szerencsekerék már nem fog megjelenni, nem hozható vissza.Az elátkozott repülő TV

Néha egy repülő tévé megjelenik a bal felső sarokban (amikor a fogadóban vagy küldetésen vagy). Kattints rá, nézd meg a reklámvideót és légy gazdagabb egy vagy több szerencseérmével.

Ha összegyűjtesz 10 szerencseérmét, akkor beválthatod őket Abuwuwu dokinál egy ingyenes pörgetésre.

Megjegyzés: A beállításokban ki tudod kapcsolni a TV-t. Utána nem fog felbukkanni a fogadóban.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2020-09-26 11:06
 
Régi 2018-11-11, 12:29
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás Karakter, Hasonmás Mágikus Tükre, Pedánsok albuma

KarakterA karaktered a te játékbeli éned, amit a regisztrációnál megalkottál. A regisztráció során csupán a külsőt hoztad létre, ha viszont a bal felső sarokban a karaktered képére kattintasz, akkor láthatod a belső tulajdonságaidat és mindazokat a tárgyakat, felszereléseket, amiket magadnál tartasz.

1. Így nézel ki. Itt láthatod a fényképed. Körülötted pedig azok a tárgyak vannak, amelyeket viselsz. Ha a fényképedre kattintasz, akkor 1 aranyért megváltoztathatod a kinézeted, a nemedet és a fajodat. A kasztodat (osztályodat) nem változtathatod meg valamint ha megváltoztatod a fajod, az érte járó bónuszt már nem kapod meg..
A fényképednél láthatod a neved, alatta a céhed nevét (ha tagja vagy egy céhnek), alatta pedig a szintedet. Ha a szintedre viszed az egeret, akkor egy kis ablakban megjelenik az osztályod, a szerzett tapasztalatod az adott szinten, és a következő szintlépéshez szükséges tapasztalat mennyisége.

2. Itt láthatod a tulajdonságaidat. Vidd az egeret az egyik tulajdonságra és egy kis ablakban további információ jelenik meg tulajdonságról. A tulajdonságaidat a plusz jelre kattintva tudod fejleszteni bizonyos mennyiségű aranyért.

3. Itt néhány ikon jelenik meg, amikre ha ráviszed az egeret, további információk jelennek meg rólad.
Első ikon: Itt láthatod a helyezésed a dicsőség csarnokban. (vidd az első ikonra az egeret, és kijelzi a becsületed, helyezésed, hogy hogy a játékvilág játékosainál menyire játszol jobban)
Második ikon: Ez a gyűjtőalbumod ikonja.
Harmadik ikon: Ez a hátasod ikonja.
Negyedik ikon: Ez a türelmetlenség folyóhomokos homokórája ikonja.
Ötödik, hatodik, hetedik ikon: Ezek az italaid ikonjai.
Ha valamelyik ikon nem jelenik meg, az azt jelenti, hogy nincs olyan tárgyad, felszerelésed.

4. Itt találod a hátizsákod. Ebben találhatóak azok a tárgyak, felszerelések, amiket nem használsz. Fontos, hogy legyen mindig egy szabad hely benne az új tárgyaknak. Először csak egy kis batyuval kezdesz öt férőhellyel, de később a férőhelyek számát tudod bővíteni az erődben található Kincstár épület segítségével.

5. Ez a karaktered leírása. Itt mutathatod be magad másoknak. (kattints bele a szerkesztéshez, a mentéshez kattints a mezőn kívülre)

6. Ide kattintva cserélheted le a felszerelésed a próbababán lévőre. A próbababát a fegyverboltban vásárolhatod meg, ha rendelkezel ezer rúnával (aréna menedzserben a bal felső sarokban). Az avatárodnál lévő nyilak segítségével tudsz váltani rá. Szereld fel tárgyakkal, majd ezeket a tárgyakat egy kattintással a karakteredre tudod rakni, a karaktereden lévő tárgyak pedig a próbababára kerülnek.
Megjegyzés: Ha a próbababa nem visel teljes szettet, akkor csak azok a tárgyak cserélődnek, amit a próbababa és a karaktered is visel.
Megjegyzés: Ha a próbababán van egy adott felszerelés (pl. öv), de a karaktereden nincsen, akkor nem fog az adott felszerelés cserélődni. Tehát a próbababának is és a karakterednek is rendelkeznie kell az adott felszereléssel.
Megjegyzés: Ha vagy a próbababa, vagy a karaktered nem visel felszerelést, a másik igen, akkor az ikonra kattintva az összes felszerelést át tudod helyezni egyikről a másikra.

7. Ide kattintva nyithatod meg a ládádat. A ládát az Erődben található Kincstár épület fejlesztésével tudod megszerezni és bővíteni.

A tulajdonságaid értékei az alábbiakból adódik össze:
Alap: Ez az alap tulajdonság értéked, amit arannyal tudsz növelni. A fejlesztés ára egyre többe kerül. A felső határ 10.000.000, ennél több aranyat nem kell fizetned a fejlesztésért.
Ideig. bónusz: Az italok által nyújtott ideiglenes bónuszok.
Felszerelés: A rajtad lévő felszerelések által adott bónuszok.
Kedvenc: Kedvencek adta bónuszok.
Egyéb: Egyéb bónuszok, mint például Démon portál vagy alvilági Gladiátorképző épület által nyújtott bónuszok.

Italok használata: Miután megvásároltad az italt, egyszerűen csak húzd a karaktered képére, vagy kattints az italra jobb egérgombbal, majd kattints az Ital gombra. A használat során van néhány szabály:
- Maximum 3 italod lehet.
- A kisebb italt lecserélheted nagyobbra, ha azonos tulajdonságra ad bónuszt. Viszont az érvényességi idő így nem halmozható.
- Azonos tulajdonságot növelő és azonos méretű italokat felhasználhatsz egyszerre, ebben az esetben az ital érvényességi ideje meghosszabbodik.
- Ha az aktív italra rákattintasz, akkor megszüntetheted a hatását. (Előtte egy kis ablakban meg leszel kérdezve, hogy valóban meg akarod-e szüntetni az ital hatását)

Megjegyzés: Miután elérhetővé válik A Torony, a fényképednél megjelenik egy jobbra és egy balra mutató nyíl, amelyekkel tudsz váltani a segítőid adatlapja között.

Megjegyzés: Mozgasd az egérmutatót a tulajdonságok melletti plusz jelre, ekkor megjelenik, mennyibe kerül annak növelése.

Megjegyzés: A dicsőség csarnokban megtekintheted másoknak a karakterlapját.

Megjegyzés: Ha a helyezésed ikonjára kattintasz (első ikon), akkor a Dicsőség csarnokba jutsz.

Megjegyzés: Ha a hátas ikonjára kattintasz (harmadik ikon), akkor az Istállóba jutsz.

Aranykeret: Ha összegyűjtesz 1000 gombát, akkor nappal a városban a kút mellett megjelenik egy keretkészítő mester, aki 1000 gombáért aranyszínűvé varázsolja a karakterlapodat.Hasonmás Mágikus Tükre

50. szinttől lehetőség van megszerezni a Hasonmás Mágikus Tükrét, melynek segítségével további előnyökhöz jut a karaktered.

A fogadói küldetések során 13 darab szilánkot kell összegyűjtened, amik véletlenszerűen bukkannak elő jutalomként.

Ha sikerül összegyűjteni az összes szilánkot, a tükörképedet elküldheted kazamatázni, vagy arénába harcolni, miközben kalandozol a nagyvilágban.

Megjegyzés: Ha találsz egy tükördarabot, húzd a karaktered képére. Amíg a hátizsákodban van, nem fogsz újabb tükördarabot találni.

Megjegyzés: Ha megszerezted mind a 13 darabot, az üvegszilánkok eltűnnek a karakteredről.

Megjegyzés: Az utolsó üvegdarabokat nehéz megszerezni. Ne lepődj meg, ha hetekig nem kapsz semmit sem.Pedánsok gyűjtőalbumaA gyűjtőalbumba lehet összegyűjteni a játékban található szörnyeket és tárgyakat, valamint itt tekintheted meg a játékban elért eredményeidet is. Több, mint 2,000 elemet szerezhetsz meg: sima szörnyeket, kazamata szörnyeket, portál szörnyeket, sima tárgyakat, epikus tárgyakat, stb. A már megtalált elemek megtekinthetőek, ha a karakterlapodon az album ikonra kattintasz. (második ikon)

Ha az album ikonra viszed az egeret, kijelzi, hogy mennyi eredményt értél el, mennyi tulajdonság bónuszt kaptál értük, mennyi tárgyat gyűjtöttél össze eddig és hogy mennyi tapasztalat bónuszt kapsz értük.

A tárgyak gyűjtéséért tapasztalat bónusz jár.

Az albumban található eredményekért bónusz pontokat szerezhetsz. Minden teljesített feladatért +5 pontot kapsz minden tulajdonságodra.
A teljesítetlen feladataid halványan jelennek meg.

Megjegyzés: Minél több elemet gyűjtesz össze, annál több tapasztalatot kapsz a kalandjaid után.

Megjegyzés: A Gyűjtőalbum a varázsboltban vásárolható meg 10. szinttől, 25 aranyért cserébe.

Megjegyzés: Miután elérted a 85. szintet és legalább 1000 elemet összegyűjtöttél már az albumba, a drágakőbányában lehetőséged van kibányászni a Valódi Szent Grált. Ha megiszod (húzd a karaktered képére), az albumból hiányzó tárgyak mozogni fognak a Dicsőség csarnokban és a boltokban, így könnyen összegyűjtheted őket.

Megjegyzés: A Forgószél kazamatában legyőzött ellenfelek nem kerülnek be az albumba. A Forgószél szintek teljesítésekor elérhető új epikus tárgyak szintén nem kerülnek be az albumba.Minden szerveren csak egy karakter használata megengedett játékosokként! Több karakter használata (multizás) kitiltást von maga után, ahogy a karakterkereskedelem is!

Szeretnéd elcserélni a karaktered?

Meguntad, és átadnád a karaktert másnak?

Esetleg ajánlatot kaptál egy számodra kedvező karaktercseréről?A karakterek áruba bocsátása, elcserélése, és átadása szigorúan tilos!

Figyelmeztetés nélküli, azonnali kizárást von maga után!


Ha nem szeretnéd folytatni a játékot, válaszd a karakter törlése funkciót!
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2020-11-25 23:21 Oka: frissítve
 
Régi 2018-11-11, 12:59
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás GombaárusA gombák a játék másodlagos fizetőeszközei, amelyek segítségével gyorsabban fejlődhetsz a játékban, különleges tárgyakat vásárolhatsz, átugorhatod a várakozási időket és más prémium funkciót használhatsz.

Ha elfogyott a gombát, kattints a bal felső sarokban a gombák melletti "+" ikonra, és a gombaárusnál vásárolhatsz annyit, amennyit szeretnél.

Vannak speciális gombacsomagok, amik gombák mellett mást is tartalmaznak és csak bizonyos feltételek teljesülése esetén elérhetőek.

Kezdőcsomag
 • 100 gomba extra
 • 1000 arany
 • Örök élet ital
 • Sárkánygriff/Griffsárkány 4 hétig
Elérhető: 1 - 20 szintig
Ára: 1599Ft

Erőd csomag
 • 175 gomba extra
 • 100.000 fa
 • 50.000 kő
 • Xp csomag
Elérhető: 25 - 100 szintig, 1. szintű erőd megépülése után.
Ára: 3199Ft

Profi csomag
 • 250 gomba extra
 • 100.000 lélek
 • 50.000 kristály
 • 1000 futóhomokóra
Elérhető: 125. szinttől, A Torony és alvilág első kazamatájának megnyitása után, valamint rendelkezned kell kedvencekkel és aréna menedzserrel.
Ára: 7999Ft

Profi+ csomag
 • 250 gomba extra
 • 150.000 lélek
 • 75.000 kristály
 • 1500 futóhomokóra
Elérhető: 150. szinttől, a profi csomag megvásárlása után.
Ára: 15999Ft

Pro profi csomag
 • 250 gomba extra
 • 200.000 lélek
 • 100.000 kristály
 • 2500 futóhomokóra
Elérhető: 200. szinttől, a profi+ csomag megvásárlása után.
Ára: 31999Ft

Profi++ csomag
 • 250 gomba extra
 • 500 szerencseérme
 • 100.000 kristály
 • 1500 futóhomokóra

Elérhető: 250. szinttől, a Pro profi csomag megvásárlása után.
Ára: 15999Ft

Tripla profi csomag
 • 250 gomba extra
 • 1000 szerencseérme
 • 150.000 kristály
 • 1500 futóhomokóra

Elérhető: 300. szinttől, a profi++ csomag megvásárlása után.
Ára: 31999Ft

Megjegyzés: 20%-os gombaakciónál a 20% bónuszt az alap gombamennyiséghez kapjátok. Például profi csomag esetén 500 + 20% => 600 gombát kaptok, ehhez még jön a 250 gomba, így összesen 850 gombát kaptok vásárláskor.

Rengeteg fizetési lehetőség közül választhatsz.


Ingyenes: írd be a kuponkódodat, és megkapod a jutalmat. Egy kuponkód valahogy így néz ki: C2V22-GFMDS-2UB96-VGMAL
Minden kuponkódot csak egyszer lehet beváltani!

Ajánlatok: Ha erre a gombra rákattintasz, akkor egy új ablakban különböző ajánlatok jelennek meg neked, amelyek teljesítéséért kapod meg a gombát. Különböző ajánlatok vannak: Tölts ki egy kérdőívet, játssz egy másik játékkal, vásárolj egy terméket, stb.
Ha teljesítettél egy ajánlatot, de nem kaptál érte gombát, akkor vedd fel a kapcsolatot az ajánlat feladójával! Először az ajánlatoknál kattints a support feliratra, majd a teljesített ajánlatok közül válaszd ki, amiért nem kaptál gombát, és szintén kattints mellette a support feliratra.

Megjegyzés: Legtöbbször vásárlás után azonnal megkapod a megrendelt gombáidat. De előfordul olyan, hogy a jóváírás beletelik egy kis időbe. Ehhez néhány órányi türelmet kérünk.

Kedvezmény: Időnként gomba akciót tartunk a játékban. Az akció ideje alatt minden vásárlás után +20% gombát kapsz ajándékba.
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2021-03-25 11:03 Oka: frissítve: új gombacsomagok
 
Régi 2018-11-11, 13:55
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás BeállításokA Beállítások eléréséhez kattints a bal alsó sarokban a fogaskerék ikonra. A beállítások fülre kattintva a következő beállításokat tudod elvégezni.
 1. Játékmenet
  • Tárgyak összehasonlítása: Ha aktiválod ezt a beállítást, akkor a boltokban, illetve az osztályodhoz tartozó játékosoknál megjelenik egy kis kiegészítés, hogy az adott tárgy mennyivel jobb, vagy rosszabb annál, amit épp te viselsz.
  • Időzítő folyamatos megjelenítése: Ha aktiválod ezt a beállítást, akkor baloldalon a menük nevei helyett egy visszaszámláló jelenik meg, például a kaland hátralévő ideje, legközelebbi ingyenes kazamata látogatásig hátralévő idő.
  • Tévé ki!: Ha aktiválod ezt a beállítást, akkor nem jelennek meg reklámok a játékban.
  • Automatikus bejelentkezés: Ha aktiválod ezt a beállítást, akkor ha elindítod a játékot, akkor automatikusan be is lépsz az egyik karakteredbe.
  • Nem kérek tippeket - Nem jelenik meg segítség játék közben.
  • Nincs céhes meghívás - Nem tudnak neked céhes meghívót küldeni.
  • Elrejtheted az arany kereted.
  • Zászlók mutatása - A Dicsőség csarnokban a neved mellett megjelenítheted / elrejtheted zászlódat, amit a lenti ikonra kattintva tudsz kiválasztani. A céhkeresésre nincs hatással.
  • Chat magatartás
   Semmiről - Semmiről nem kapsz értesítést vagy jelzést.
   Privát Üzenetekről - Csak privát üzenet esetén kapsz értesítést vagy jelzést.
   Chat Üzenetekről - Csak privát üzenet esetén kapsz értesítést vagy jelzést. (ide tartoznak a privát chat bejegyzések is.)
   Minden Üzenetről - Mindenről kapsz értesítést vagy jelzést.
 2. Megjelenítés
  • HD grafika: Válthatsz SD és HD grafika között. Újraindítás szükséges!
  • Céh: zöld -> kék: (Színvakoknak) Céhben a csaták részvételét mutató zöld ikonokat (kard, pajzs, kör) kékre változtathatod. Ezt a funkciót látja el a '/redgreen 0' és '/redgreen 1' chat parancs is.
  • Kerék animáció nélkül: Be- / Kikapcsolhatod Abuwuwu doki szerencsekerekénél a pörgetés animációját.
  • Legendás kazamata - kevesebb animáció: Nem jelennek meg animációk a legendás kazamatában.
  • Fényerő: Itt beállíthatod a játék fényerejét.
 3. Hang
  • Fő hangerő: Itt beállíthatod a játék hangerejét.
  • Effekt hangerő: Itt beállíthatod a játékeffektek (tárgy felszerelése, vásárlás, kedvenc etetés, stb.) hangerejét.
  • Környezeti hangerő: Itt beállíthatod a háttérhangok (például amit az arénában hallasz) hangerejét.
  • Beszéd hangerő: Itt beállíthatod a NPC-k beszéd hangerejét.
  • Chat hangereje - Be- / Kikapcsolhatod a chathangot.
 4. Fiók
  • E-mail cím módosítása - Itt változtathatod meg az e-mail címedet.
  • Jelszómódosítás - Itt módosíthatod a jelszavad.
  • Csatlakozás facebookal - Itt a karakteredet hozzákapcsolhatod a facebook profilodhoz.
 5. Nyelv
  • 21 nyelv közül kiválaszthatod a számodra megfelelőt.
A Segítség és ügyfélszolgálat fülre kattintva találhatod a játékkal kapcsolatos weboldalakat, mint
Platformok
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."Utoljára módosítva: elek1977 által : 2021-05-06 11:23 Oka: v8.100 frissítés
 
Régi 2019-09-13, 16:22
elek1977 logója
elek1977 elek1977 nem elérhet?
Szuper Moderátor
 
Csatlakozott: 12-05-02
Összes hozzászólás: 3.648
Alapbeállítás FórumSajnos kevesen tudják, hogy a fórum, a játék hivatalos információadó segédoldala, ugyan úgy a játék része, mint a Dicsőség csarnoka, vagy épp az Aréna.

Itt olvashat az ember híreket, pletykákat, talál segítséget bármilyen kérdésre, és cseveghet kedvére, amikor ideje és hangulata úgy engedi.


Az itteni csapat továbbítja a problémákat, próbál megoldásokat találni hibákra, és tanácsol, javasol ötleteket, amiket a felhasználók igénye elvár.
Fenntartják a rendet, és segítenek minden felmerülő kérdésben, kérésben, ha az a megfelelő hangnemben, és megfelelő helyen van feltüntetve.

Ahhoz, hogy teljes jogú felhasználóként tudjatok írni és mozogni a fórumban, regisztrálni kell, pár egyszerű lépésben.

A regisztráció feltétlenül fontos a fórumra, hiszen így nyílik teljessé egy játékos előtt a lehetőség, miszerint hozzászólhat, használhatja a fórum chat-et, és olyan részleteket is megtekinthet, amit vendégként nincs jogosultsága.
A továbbiakban nézzük ezeket a kezdő lépéseket képes segédlettel:


Egy játékos, aki még nem regisztrált, talál a fórum felső sorainál fehéren szedett, regisztrációra utaló szavakat.

Ezek itt találhatók:Ha a játékos ezekre a fehéren szedett linkekre kattint, eljut a regisztrációs felület első állomásához, ami így fest:Csupán a születési adatainkat kéri, amelyeket minden következmény nélkül megadhat a játékos, és 13. életévét betöltve egyszerűen csak azért van erre szükség, hogy a fórum fel tudja köszönteni szülinapján a felhasználót. 13. év alatt engedéllyel lehet végrehajtani a regisztrációt. Szülői / nevelői engedély kell hozzá, ami után pontosan a supporton lehet érdeklődni.

Ezek után katt a Tovább gombra.

Ezt követően el kell olvasni, majd elfogadni a szabályzatra utaló részt. Minden fórumon vannak szabályok, melyeket a regisztrált felhasználó be kell, hogy tartson.Ha ezzel egyetért, és elfogadja a játékos a szabályokat, alul ki kell pipálni a fehér négyzetet.

Ezzel már egyenes út vezet a regisztráció egyik utolsó lépéséhez.

Katt a Regisztráció feliratra.

Itt kell megadni a nevet, ami ezek után a fórumon nem megváltoztatható. Ez leggyakrabban a játékosnévvel megegyezik, de lehet különböző is.Szükség van egy biztonságos jelszóra, mely ne egyezzen a névvel, tartalmazzon kis és nagybetűt, számot is!

Mivel a regisztrációhoz szükség van egy e-mail-re, ahol egy megerősítő e-mailt kapunk regisztráció után, adjunk meg olyan fiókot, amely létező, és használatban van! A fórumra való regisztráció után nem kapunk ide hírleveleket, és egyéb nem kívánatos postát, viszont a megerősítő mail tartalmaz egy linket, amire rá kell kattintani.

Alább láthatunk egyéb beállításokra vonatkozó sorokat. Ha egy már aktív tag ajánlotta a regisztrációt, beírhatjuk a nevét az "Ajánló" sorba.

Ezen kívül be tudjuk állítani "a fórum óráját" , azaz időzónát (amely automatikusan a Budapestire van állítva, vagyis megfelel hazánk beállításának)

Ez alatt kipipálhatunk két négyzetet, ha szeretnénk engedélyezni, hogy e-mailt küldjenek az Adminisztrátorok (ajánlott) vagy más játékosok.

Ezzel kész is a regisztráció, rákattint a játékos a Regisztráció befejezése gombra, és a befejező felület jelenik meg, ahonnan további személyes beállításokhoz, vagy a fórumhoz juthat, immár regisztrált, teljes jogú tagként.


Hogy jól érezzétek magatokat, felfedezzetek még ezer lehetőséget a játékban, és derűs legyen a kedvetek egy arénában elszenvedett küzdelem után is, szeretnénk kedveskedni Számotokra egy kis segítséggel, a fórum helyes használatára.

A linkre kattintva elérhettek a Fórumsegítség kezdőknek című felhasználóbarát leíráshoz, ami reményeink szerint jó hasznára válik Mindenkinek

Íme a link:

http://forum.sfgame.hu/showthread.php?t=4437
__________________
Elek1977
HONLAP: http://www.jasec.ucoz.com/
FORUM: http://www.jasec.ucoz.com/forum
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JatekosokatSegitoCeh

Szuper moderátor
Shakes&Fidget
Playa Games
Magyar Csapat

"Ne tedd fel a pólódat, ha nem kap választ a fórumon, amely nem része a játéknak, és hagyd abba a bolondozást, mint egy kisgyermek, akit bátyja elvitt."


 
Téma eszközök

Hozzászólás szabályai
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód bekapcsolva

Fórum ugrás
Kezel?pult Privát üzenetek Feliratkozások Jelenlév? aktív tagok Keresés a fórumokban Fórum f?oldal Hírek szekció     Játék hírek     Közösségi hírek         -> Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) Fontos!     -> Fórum szabályok     -> Chat Szabályzat     -> Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) Fontos!     A Shakes & Fidget Magyar csapat felépítése     Mini Játékok Játék és Támogatás     Gy.I.K.     Általános     Segítség és kérdések     Stratégia és taktikák     Panaszok és hibák     Javaslatok     Dicséretek és kritikák     Céhek szekció         Szerver 1             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 2             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 3             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 4             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 5             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 6             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 7             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 8             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 9             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 10             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 11             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 12             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 13             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 14             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 15             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 16             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 17             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 18             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Szerver 19 (ÚJ)             Céh bemutatása és toborzás             Céhet kereső játékosok             Fecsegő         Nemzetközi Szerverek (w szerverek) Közösség     Ki kicsoda? - Bemutatkozások         Ki kicsoda a Shakes & Fidget csapatban     Off Topik     Fórumjátékok     Fanart - Művészkedjünk :)     Történetek, sztorik, versek Fórum Archívum     Játék és támogatás archívum         Archív Céh Szekció     Közösségi archívum         Off Topic Archívum


A pontos id? 18:47 , a GMT +2 id?zóna szerint.

-- English (US) -- Hungarian

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š2011 by 'Playa Games GmbH'